Kast voor het hoofd van God

Het hoofd van God lag begraven onder de vloer van de Zutphense Walburgiskerk. Tijdens graafwerkzaamheden in verband met vloerverwarming werd het ontdekt. Leuk om dat weer op de oorspronkelijke plaats tentoon te stellen. Al is het maar een deel van de drie-eenheid. De andere figuren worden er bij getekend. Michael Beer van Teken maakte de […]

Commode

Wat leuk als ouders een meubel laten ontwerpen en maken ter ere van je geboorte. Dat blijft een bijzonder bezit. De wieg voor dit kind was al een dergelijk familiebezit. Nu dus ook een commode.

Onderzetters van hout

IJssellandschappen als onderzetter. Voor een beker of een glas 9cm doorsnede (cirkelvorm) of 9 x 9 (vierkant). Beide 3 mm hoogte. 4 stuks in een aantrekkelijke verpakking. Voor een pan 20 x 20 cm en 8 mm hoog. 1 per verpakking.

Muziekkrukje (4)

Een krukje om makkelijk uit elkaar te halen en mee te nemen. Wordt op uw gewenste hoogte gemaakt. Standaard met een iets schuin zitvlak. Een recht zitvlak is ook mogelijk evenals een rugleuning. Door gebruik van 15 mm berkenmultiplex is de kruk licht om te dragen. Bekleding van de zitting en de kleur van de […]

Krukje ‘Water’

Krukje op 5 ronde pootjes. Gebaseerd op stromend water. Te gebruiken als krukje en als bijzettafeltje. Neemt gestapeld weinig ruimte in. Niet alleen handig, ook extra leuk. Het lijkt wel een waterstraal. Nieuw extra comfortabel met een kussentje als extra accessoire.

Pakje kunst: Kleine cadeautjes

Ook in Zutphen is er een Pakje-Kunst-Automaat. Op het moment staat deze in Dat Bolwerck, Zaadmarkt 112, 7201 DE ZUTPHEN. De vaste plek is in de Bibliotheek in Zutphen, beide op loopafstand van ons atelier. Ook Teken doet mee. Voor 2 x €2 een verrassend doosje vol kunst.  Een beetje nostalgisch, zo’n voormalige sigarettenautomaat, nu […]

Telefoon-standaard

Handig voor het videobellen. In twee hoogtes in elkaar te zetten. In een envelop te versturen. Een leuk en handig eindejaarsgeschenk.

Waterkaarten

Mapje met 10 kaarten 5 kaarten met tekeningen van waterpatronen en foto’s van water 5 kaarten om zelf te maken, met de beginlijnen Handleiding 3 penseelstiften 10 enveloppen Liever zelf aan de slag gaan in een workshop?  

Slagroom-toefjes

Een toefje slagroom van porselein, met een gouden puntje. Leuk als cadeautje voor iemand die het leven extra glans geeft. Het maakt alles een beetje mooier. Verkrijgbaar als broche of reverspeld of als oorknopjes. Feestelijk in een mooi houten doosje.

Tafel-sculptuur

Omdat gevouwen papier zo mooi is. Een klein sculptuurtje om op tafel te zetten en af en toe op te pakken om ermee te spelen. Kijk ook eens naar de verrassende schaduwvormen. Invouwen, en gedeeltelijk weer uitvouwen. Van stevig marmerpapier. Formaat: op z’n kleinst: 3,5x7x1cm Op z’n grootst: 30x 30 x 0,01 cm