Wad

Lopend langs het wad bij Terschelling valt op hoeveel hoopjes er liggen, gemaakt door schelpen of pieren. Allemaal verschillend.  Dat was het uitgangspunt voor deze kandelaars en vaasjes. Ook het effect van de stroming is te zien. Materiaal: geglazuurd porselein. Met een kaars of in een versie met een glazen buis voor één of een […]

Paraplu-standaard Watervogel

Waarom alleen van die saaie bakken? Een gebogen vorm met een voet die water kan opvangen werkt net zo goed. Een gans of een zwaan? Er is plaats voor zo’n 5 paraplu’s.

Cellokruk

Wie zittend musiceert wil zijn aandacht op het spelen richten en niet door ongemakkelijk zitten worden afgeleid. Inklapbaar en daardoor gemakkelijk mee te dragen. Leverbaar met een schuin zitvlak: 5 graden naar voren hellend, of met een recht zitvlak. Hoogte op individuele maat aangepast.

Tafel IJssel

Uitvoering voor 6 personen. Het blad heeft de vorm van een inham bij de IJssel, omgeven door riethalmen, de oever verstevigd met stenen en met uitzicht op de metalen, geconstrueerde brug.

Krukje Bundel

Krukje van berkenmultiplex. 18 losse delen (of meer als bankje) met vilt op het zitvlak. Samengebonden met spanbanden. Voor gebruik binnenshuis.

Torens in Zutphen

4 onderzetters in een verpakking, Twee grote van 16 cm voor schalen en pannen. Twee kleine voor bekers en glazen die in de cirkels passen.

Tas Wave

Tas Wave

Een tas van industrieel vilt met een verrassing. De platte tas krijgt kleur als je er iets in stopt. Hoe voller, hoe groter het kleuraccent. Achterkant en handvatten verstevigd zodat er altijd een rechte kant is om er bijvoorbeeld een tijdschrift of tablet gemakkelijk in te schuiven en te beschermen.  Binnenkant Lycra. Magnetische sluiting. Twee […]