Muziekkrukje (4)

Een krukje om makkelijk uit elkaar te halen en mee te nemen. Wordt op uw gewenste hoogte gemaakt. Standaard met een iets schuin zitvlak. Een recht zitvlak is ook mogelijk. Bekleding van de zitting en de houtsoort en de kleur van de poten in overleg. Deze uitvoering (niet gelakt) € 220

Krukje ‘Water’

Krukje op 5 ronde pootjes. Gebaseerd op stromend water. Te gebruiken als krukje en als bijzettafeltje. Neemt gestapeld weinig ruimte in. Niet alleen handig, ook extra leuk. Het lijkt wel een waterstraal. Nieuw extra comfortabel met een kussentje als extra accessoire.

Voorbeelden van meubels

Teken maakt meubels op maat. Dat betekent dat de grootte, de kleur of de houtsoort aan uw wensen aangepast wordt.

Cellokruk

Wie zittend musiceert wil zijn aandacht op het spelen richten en niet door ongemakkelijk zitten worden afgeleid. Inklapbaar en daardoor gemakkelijk mee te dragen. Leverbaar met een schuin zitvlak: 5 graden naar voren hellend, of met een recht zitvlak. Hoogte op individuele maat aangepast.

Tafel IJssel

Uitvoering voor 6 personen. Het blad heeft de vorm van een inham bij de IJssel, omgeven door riethalmen, de oever verstevigd met stenen en met uitzicht op de metalen, geconstrueerde brug.

Krukje Bundel

Krukje van berkenmultiplex. 18 losse delen (of meer als bankje) met vilt op het zitvlak. Samengebonden met spanbanden. Voor gebruik binnenshuis.

Cicade - Krukje

Cicade

Schuin zitvlak. Op hoogte verstelbaar en inklapbaar.

Kasten als een ketting

Maan

Kasten waarbij de planken in een gleuf aan de zijkant geschoven worden.