Laptop- of bijzettafeltje

Kleine tafeltjes met dezelfde poten, maar verschillende bladen. Verrassend met een inleg. Een steen, een kwal van glas en borduur, of iets heel anders. Ook naar uw idee te maken.  

Kast voor het hoofd van God

Het hoofd van God lag begraven onder de vloer van de Zutphense Walburgiskerk. Tijdens graafwerkzaamheden in verband met vloerverwarming werd het ontdekt. Leuk om dat weer op de oorspronkelijke plaats tentoon te stellen. Al is het maar een deel van de drie-eenheid. De andere figuren worden er bij getekend. Michael Beer van Teken maakte de […]

Commode

Wat leuk als ouders een meubel laten ontwerpen en maken ter ere van je geboorte. Dat blijft een bijzonder bezit. De wieg voor dit kind was al een dergelijk familiebezit. Nu dus ook een commode.

Muziekkrukje (4)

Een krukje om makkelijk uit elkaar te halen en mee te nemen. Wordt op uw gewenste hoogte gemaakt. Standaard met een iets schuin zitvlak. Een recht zitvlak is ook mogelijk evenals een rugleuning. Door gebruik van 15 mm berkenmultiplex is de kruk licht om te dragen. Bekleding van de zitting en de kleur van de […]

Krukje ‘Water’

Krukje op 5 ronde pootjes. Gebaseerd op stromend water. Te gebruiken als krukje en als bijzettafeltje. Neemt gestapeld weinig ruimte in. Niet alleen handig, ook extra leuk. Het lijkt wel een waterstraal. Nieuw extra comfortabel met een kussentje als extra accessoire.

Voorbeelden van meubels

Teken maakt meubels op maat. Dat betekent dat de grootte, de kleur of de houtsoort aan uw wensen aangepast wordt.

Cellokruk

Wie zittend musiceert wil zijn aandacht op het spelen richten en niet door ongemakkelijk zitten worden afgeleid. Inklapbaar en daardoor gemakkelijk mee te dragen. Leverbaar met een schuin zitvlak: 5 graden naar voren hellend, of met een recht zitvlak. Hoogte op individuele maat aangepast. Vanaf € 350

Tafel IJssel

Uitvoering voor 6 personen. Het blad heeft de vorm van een inham bij de IJssel, omgeven door riethalmen, de oever verstevigd met stenen en met uitzicht op de metalen, geconstrueerde brug.

Krukje Bundel

Krukje van berkenmultiplex. 18 losse delen (of meer als bankje) met vilt op het zitvlak. Samengebonden met spanbanden. Voor gebruik binnenshuis.

Cicade - Krukje

Cicade

Schuin zitvlak. Op hoogte verstelbaar en inklapbaar.