Over ons

Michael Beer en Miriam Kemperman werken samen sinds 1991 in Teken voor ontwerpen en beeldende kunst. De naam komt van tekenen, maar ook van betekenis geven en aandacht hebben voor dat wat er is.

Het meeste wat je ziet is er niet zomaar. Het is ooit een keer bedacht.

Het begint met een idee, met een vorm of een functie. Met een gedachte, een voorstelling en een enthousiaste emotie. Daarna groeit het uit. Al uitproberend krijgt het vorm.  Niet al het bedachte klopt gelijk. Goed kijken naar het tussenresultaat van steeds weer een nieuwe versie leidt tot nieuwe inzichten. Over elk detail, elke lijn, elk onderdeel wordt een beslissing genomen. Zo krijgt het de kans te groeien. Met aandacht en erkenning van de eigenzinnigheid van de dingen.  Ze zijn als hoofdpersonen in een boek die de schrijver dwingen in een bepaalde richting te gaan. U maakt kennis met de resultaten van dit groeiproces. Sterker nog, u kunt het zelf meemaken.

Zo ontstaat er steeds weer iets dat er eerder niet was.

Teken voor Cultuur en maatschappij

Een onderdeel van TEKEN dat richt zich op samenwerken met anderen. Initiëren van exposities, activiteiten organiseren met diverse kunstvormen, en zelfs het organiseren van intervisiegesprekken tussen kunstenaars.

Benieuwd geworden? Kunnen we iets voor u betekenen?

U bent welkom in onze werkplaats:
Kreijnckstraat 4, 7201 JZ Zutphen.