Onderzetters van hout

IJssellandschappen als onderzetter. Voor een beker of een glas 9cm doorsnede (cirkelvorm) of 9 x 9 (vierkant). Beide 3 mm hoogte. 4 stuks in een aantrekkelijke verpakking. Voor een pan 20 x 20 cm en 8 mm hoog. 1 per verpakking.

Broche ‘Kei’

Een zilveren broche met een lange speld. Twee lijnen die om elkaar draaien en elkaar in het midden ontmoeten. Ontstaan vanuit een tekening. Geprint in 3D (2e foto) en daarna gegoten in zilver. Zoals het hoort bij een keitje, is de vorm een beetje bol. Ook de speld is van zilver. Leuk verpakt in een […]

Telefoon-standaard

Handig voor het videobellen. In twee hoogtes in elkaar te zetten. In een envelop te versturen. Een leuk en handig eindejaarsgeschenk.

Slagroom-toefjes

Een toefje slagroom van porselein, met een gouden puntje. Leuk als cadeautje voor iemand die het leven extra glans geeft. Het maakt alles een beetje mooier. Verkrijgbaar als broche of reverspeld of als oorknopjes. Feestelijk in een mooi houten doosje.

Roer-staafjes

Een vinger, een blad, een staart. Je kunt er mee roeren…

Kleine gebruiksvoorwerpen

Een overzicht van een aantal kleine gebruiksvoorwerpen.

’t Wad

Lopend langs het wad bij Terschelling valt op hoeveel hoopjes er liggen. Gemaakt door schelpen of pieren. Allemaal verschillend. Dat was het uitgangspunt voor deze kandelaars en vaasjes.

Paraplu-standaard Watervogel

Waarom alleen van die saaie bakken voor paraplu’s?

Torens in Zutphen

4 onderzetters van 100% wol. Twee beeldbepalende torens van Zutphen.

Tas Wave, Cirkelboog en Japan

Een tas van industrieel vilt met een kleurverrassing. Twee modellen met de laser gesneden. “Cirkelbogen” en “Japan” Ook als rugtas te gebruiken. Tas Wave is gestanst. De platte tas krijgt meer kleur als je er iets in stopt.