TEKEN organiseert activiteiten

1. Beeldende kunst in de Hanzehof. Een leuke kans voor Kunstenaars aangesloten bij KCZ. Maar het is er niet vanzelf. TEKEN helpt organiseren. 2. De IJsselbiennale. TEKEN zit in de Zutphense kerngroep voor nevenactiviteiten in Zutphen.

Landelijk Atelierweekend

TEKEN doet mee, net als ruim 30 andere kunstenaarsateliers uit Zutphen en Warnsveld. Ontwerp zelf een onderzetter in het atelier van TEKEN. Wij maken van uw persoonlijke ontwerp een tekening die door een laser te lezen is. Na twee weken ligt er 1 of, naar wens, meer onderzetters voor u klaar. Leuk als persoonlijk cadeautje. […]

Zonder veel ervaring met houtbewerking toch zelf een viool bouwen.

Jan Vaandrager met zijn zelfgebouwde viool. Inmiddels heeft Jan ook vioolles. Zijn lerares was blij verrast over de afwerking en klank van het instrument. Inmiddels bouwt Jan zijn tweede viool. Die wordt vast nog mooier.

Op 24 en/of 31 januari 2020 weer een workshop Suminagashi

Eerst papier marmeren op de Japanse manier. Daarna er iets van maken. Een boekje op de Japanse manier ingebonden bijvoorbeeld. Een of twee dagdelen. Op beide dagdelen kan er er gemarmerd worden. Kosten per dagdeel € 25. Meer info

Weer een tevreden klant

            4 stoelen van de ontwerper Eames uit de 70er jaren opgeknapt. Opnieuw laten spuiten, van een nieuwe bekleding voorzien en de oorspronkelijke bevestiging hersteld.