Zomerworkshops 2020

Meer dan 50 workshops door 14 Zutphense Kunstenaars. Ook Teken doet mee: * Grafische workshops, leer drie druktechnieken kennen. * Gebruik je eigen handschrift voor het doodelen van water. een manier om dat bewegende water te tekenen met gebruik van verschillende materialen. Voor meer informatie: zie  cursussen/ workshops.

TEKEN organiseert activiteiten

1. Beeldende kunst in de Hanzehof. Een leuke kans voor Kunstenaars aangesloten bij KCZ. Maar het is er niet vanzelf. TEKEN helpt organiseren. 2. De IJsselbiennale. TEKEN zit in de Zutphense kerngroep voor nevenactiviteiten in Zutphen.

Zonder veel ervaring met houtbewerking toch zelf een viool bouwen.

Jan Vaandrager met zijn zelfgebouwde viool. Inmiddels heeft Jan ook vioolles. Zijn lerares was blij verrast over de afwerking en klank van het instrument. Inmiddels bouwt Jan zijn tweede viool. Die wordt vast nog mooier.

in het najaar 2020 weer workshops Suminagashi

Eerst papier marmeren op de Japanse manier. Daarna er iets van maken. Een boekje op de Japanse manier ingebonden bijvoorbeeld. Een of twee dagdelen. Op beide dagdelen kan er er gemarmerd worden. Kosten per dagdeel € 25. Meer info

Weer een tevreden klant

            4 stoelen van de ontwerper Eames uit de 70er jaren opgeknapt. Opnieuw laten spuiten, van een nieuwe bekleding voorzien en de oorspronkelijke bevestiging hersteld.