Kunst in Barlheze

SC H A T K I S T   B A R L H E Z E  K W A R T I E R

Een unieke stadswandeling

Wil jij ook een schatkist vol kunst verzamelen? En tegelijk een superleuke zondagmiddagwandeling maken langs de ateliers van de deelnemende kunstenaars uit het Barlhezekwartier van Zutphen? Dat kan. Op zondag 27 maart, 24 april, 29 mei en 26 juni zijn de ateliers van 9 kunstenaars open van 11.00 tot 17.00 uur en kun je je schatkist vullen.

Hoe werkt het?

Bij de VVV in Zutphen en de deelnemende kunstenaars kun je vanaf 21 maart een schatkist kopen voor € 20,-. Daarin is plaats voor 9 kunstwerkjes, 2 vakjes zijn al gevuld, dus die heb je al! In het schatkistje vind je verder een route, stempelkaart en een tegoedbon voor 2 consumpties. De ontbrekende 7 kunstwerkjes, ter waarde van minimaal € 20,- per stuk, kun je aanschaffen voor € 5,- per stuk. Onderweg kun je een tussenstop maken bij Mrs Janet en de tegoedbonnen voor koffie/thee verzilveren. Tegelijkertijd geniet je daar van gedichten die worden voorgedragen door Sander Grootendorst. Zien we je?

De deelnemende kunstenaars zijn Wim van der Meij, Sacha Brienesse, Miriam Kemperman, Michael Beer, Kim van IJzendoorn, Sander Grootendorst, Danielle Nienkemper, Peter Kooij, Marianne Kraster en de koffie drink je bij Mrs Janet